Homepage Café Pimpandoer Agenda Laatste agenda Fotoalbum Gezellige foto's Contact Vraag 't de 'Pimp'
Café Pimpandoer Koningstraat 32
1781KG Den Helder
10 minuten lopen
vanaf centraal
station Den Helder

Rebounced

14-07-2018

De tweede zaterdag van de kermis vervolgen we de live muziek met Rebounced. De Helderse band “Rebounced” is geformeerd rond zangeres Saskia Flamand Hoogerbrugge & gitarist/zanger Andy de Ronde. In bandverband (in onder andere “Time To Play” en “Capo”) hebben zij veelal samengewerkt.

Als akoestisch duo "Andy & Saskia", timmeren zij samen al jaren aan de muzikale weg. Hoewel zij beide afzonderlijk reeds in meerdere formaties regelmatig in het Helderse muziekcircuit te vinden waren was het een logische stap om samen de band “Rebounced” op te starten en een bassist en drummer aan te trekken voor de basisbezetting. Deze basisbezetting bestaat uit: zangeres Saskia Flamand Hoogerbrugge, gitarist/zanger Andy de Ronde, drummer Ed de Ronde  en bassist Peter van der Park.

Het repertoire bevat voor een ieder wat wils met aan de grondslag het uitgebreide assortiment uit de historie van de muzikanten.Uiteraard is er ook voorzien in recentere songs! Dit gaat van blues, soul, funk, rock, reggae en nog veel meer. Nummers van Caro Emerald, Joe Cocker, Anouk, John Mayer, Bob Marley, Eric Clapton, Ilse De lange, Doobie Brothers, Gary Moore, Melissa Etheridge en noem maar op. Gegarandeerd:  A good time! Zaterdag 14 juli vanaf 22.00uur.


Café De Pimpandoer, het gezelligste café midden in het centrum van Den Helder