Homepage Café Pimpandoer Agenda Laatste agenda Fotoalbum Gezellige foto's Contact Vraag 't de 'Pimp'
Café Pimpandoer Willemsoord 51A
1781AS Den Helder
10 minuten lopen
vanaf centraal
station Den Helder

Reino & Beatgums

09-05-2020

Zaterdag 9 mei gaan we knallen in de Pimpandoer met twee geweldige bands in het café! De Beatgums en Reino komen met ze tweeën het café op z’n kop zetten. Aanvang is om 22.00uur en beide bands spelen 1 set van ongeveer een uur dus wees er op tijd bij!

Reino

Het leven kan een prachtige ervaring zijn, maar het leven zit niet altijd mee. Reino viert deze bestaans-dans door het maken van uptempo Indie-Rock. De band schrijft poppy songs met scherpe synthesizers gecombineerd met punky energie. Denk aan LCD Soundsystem’s dansbare synths gemixt met de rauwe energie van de eerste albums van de Arctic Monkeys. Vanaf de eerste single ‘Carousel’ tot en met de laatste knaller ‘Fiesta Settlement’ legt Reino de lat hoog met super catchy, verfrissende, poppy indie-rock hits!

www.reino-band.com

Beatgums

De Alkmaarse band Beatgums timmert al behoorlijk wat jaren aan de weg in diverse formaties. In 2018 hebben ze hun debuutalbum opgenomen ‘’Good to be Here’’. Een plaat vol met eigen werk waarop de invloeden van onder andere David Bowie, Frank Zappa, Waits en Steely Dan te horen zijn. Heerlijke songs waarmee Beatgums de tent op z’n kop gaat zetten.

www.beatgum.com


Café De Pimpandoer, het gezelligste café midden in het centrum van Den Helder